Jij gaat het ook bereiken


Weet je dat je veel meer in je mars hebt dan er nu uitkomt? Heb je een verlangen of idee dat je nog niet in het daglicht hebt durven zetten?
Heb je een zetje nodig om te gaan doen wat je echt wilt? Kan je een sparringpartner gebruiken en wil je effectieve tools ? Op een rij zetten waar je nu staat, waar je naartoe wilt en ervoor gaan? 
 
Laten we dan samen aan de slag gaan. Door drie maanden samen op te trekken en te werken aan dat wat jij nu neer wilt zetten.

Gedurende drie maanden ga je actief aan de slag met jouw vraagstuk en uitdaging. Daarvoor neem je actie, durf je eerlijk naar jezelf te kijken en ben je vooral bereid om open te kijken en te oefenen in hoe het anders kan. Je houdt je dromen en verlangens steeds voor ogen en vult je "toolbox" met steeds meer inzichten, methodes, gewoontes en al het andere dat jou verder brengt. Je begrijpt dat jij uniek bent en dat een persoonlijke benadering van jouw verlangens de manier is om te gaan voor wat je wilt en het in handen te krijgen.

 

Ben je er aan toe om een flinke boost te geven aan je ambities, je persoonlijke ontwikkeling, je effectiviteit en je daadkracht? Ambieer je die functie en wil je daar klaar voor zijn? Wil je steviger in je functie staan? Wil je tools in handen krijgen om meer te bereiken? Wil je meer plezier in wat je doet? Weten wat je wilt en meer geluk, plezier & succes in  je leven realiseren? 

Ben je er klaar mee dat je in rondjes blijft draaien? Blijven de veranderingen die je graag wilt uit? Durfde je het tot nog toe niet aan om de stap te zetten?  Tijdens de JIJ training stellen we samen jouw uitdagingen en vraagstukken vast en gaan op zoek naar jouw doelen. Daarmee ga je intensief aan de slag. We hebben veel intensief en persoonlijk contact. Daarnaast krijg je verschillende opdrachten, boeken om te lezen en situaties om je kennis te vergroten en je uit te dagen.   

 

Je doet tijdens deze persoonlijke training enorm veel kennis op over effectiviteit, communicatie, mindset, en doelen behalen. Je ontvangt daarnaast coaching op je eigen unieke vraagstukken en uitdagingen. Tijdens het programma word je doelgerichter, ga je de aangereikte kennis toepassen, zal je jezelf veel duidelijker kunnen profileren, word je zelfverzekerder in je doelen en in je acties. Je hebt meer plezier in je werk en je weet op welke wijze jij het meeste uit je leven haalt. Zowel zakelijk als persoonlijk. 

Concreet heb je aan het eind van de training:
- een personal branding- en profileringsplan opgesteld
- je kwaliteiten in kaart gebracht en een oplossing gevonden voor je valkuilen
- je verlangens, wensen en ambities helder
- strategieën gevonden om stap voor stap je ambities en wensen werkelijkheid te laten worden

- al flink wat stappen gezet naar je doel (en) en beslissingen genomen
  
Voor de 3 maanden training investeer je €997,-,- excl btw. (materialen, testen en gesprekken inbegrepen) Of €333,- per maand excl.  We spreken elkaar elke maand op locatie en om de week hebben we persoonlijk contact via één van de online kanalen. We gaan drie maanden lang vol aan de bak, voor maximaal resultaat. 

Als je veel uit deze training wilt halen, zorg je ervoor dat je wekelijks een paar uur vrij kan maken om te besteden aan de door jouw opgestelde doelen waarvoor je deze training en coaching bent gestart.

Deze training is voor jou geschikt als je naar het volgende level wilt  in het bedrijf waar je werkt of als je je persoonlijk leven in al zijn facetten wilt upgraden is deze intensieve training heel geschikt. Wil je meer weten? Maak een afspraak voor een kosteloze sessie van 25 minuten. Via  Skype of Messenger.  Mail naar info@jijonderneemthet.nl ovv kosteloze sessie.


Voor we starten hebben we sowieso altijd contact om te bespreken of jouw vraagstuk en/of uitdaging beantwoord kunnen worden in het programma.