Summercourse

Wil jij jezelf deze zomer verwennen? Wil je in de vakantieperiode de tijd nemen om beter voor jezelf te zorgen?  Wil je op ontdekkingsreis aan het rand van het zwembad? Wil je je goed voelen? Niet alleen omdat je vrij bent, het lekker weer is en je niet aan het werk hoeft, maar gewoon omdat je je goed voelt. Omdat je elke dag het vakantiegevoel in je leven wilt?

Volg dan een maand lang mijn SUMMERCOURSE. Beschikbaar vanaf het begin van de zomer, maar te volgen wanneer jij het wilt. Zeg maar tot de herfst.

Wat krijg je?
Om te beginnen mijn boek JIJ. JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger vertelt je hoe je kleine veranderingen in je dagelijkse gewoonten op kan nemen en door enkele minuten per dag in jezelf te investeren je leven echt kan veranderen.
Je gaat je blik verplaatsen van "dit werkt niet voor mij" naar; hoe werkt het wel voor mij?

Je goed voelen is zo belangrijk. Het heeft zo’n impact op je dag, op je leven. Daarom is het zo belangrijk om te ontdekken hoe jij jezelf beter kan voelen. Wat voor jou werkt, waar jij je beter bij voelt. Hoe jij een gevoel om kan draaien van negatief naar positief. Daarvoor zijn er ontelbaar veel manieren en tools beschikbaar. Jij hoeft alleen maar uit te zoeken welke voor jou werken en welke niet. Als je op zoek gaat naar wat voor jou werkt, hoe jij een tool of gewoonte op maat kan maken zodat deze past bij jouw situatie, in jouw leven of in jouw werk, heb je een schat aan informatie binnen handbereik.

Je leven hoeft helemaal niet zwaar te zijn om het lichter te maken!

Het enige is, je moet het zelf doen. Want jouw tools zijn anders dan die van de ander. Natuurlijk er kunnen overeenkomsten zijn, maar jouw toolbox zit vol met datgene wat voor jou werkt en is uniek. Er zullen tools bij zitten waar je misschien weinig aan hoeft te doen en die je bijna in zijn geheel over kan nemen van diegene die jou ermee heeft geïnspireerd of ze je heeft geleerd. Andere tools moet je herschrijven, ombuigen of op een hele andere manier aanpakken dan de rest zal doen.

En dat is precies het geheim van je box vol tools. Je hebt eerder tools uitgeprobeerd en geconcludeerd dat het niets voor je was, omdat het niet bij je paste, je het niets vond. Maar tijdens de SUMMERCOURSE kom je erachter dat je heel anders moet kijken naar methoden, tools en adviezen.
Zodat je erachter komt wat wel voor jou werkt.
En dat op een hele luchtige, leuke manier. Want hé, het is vakantie en laten we niet vergeten dat op ontdekkingsreis gaan vooral heel leuk is. Soms een ietsjepietje spannend of onwennig, maar vooral super leuk.

SUMMERCOURSE, wat houdt het in?


Je ontvangt mijn boek JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger via de post.  Een prachtig hardcover lees annex werkboek van maar liefst 240 pagina’s. Daarnaast ontvang je via de mail een uitgebreide pdf vol informatie en met 31 dagen aan ideeën, leuke opdrachten, methoden en tools.
 
De pdf  en het boek zijn in deze unieke combinatie verkrijgbaar vanaf het begin van de zomer. Jij kiest zelf een periode waarin je start met jouw SUMMERCOURSE. Je kan hem in één keer doen of met onderbrekingen. Wat jij wilt.  Zodra je de SUMMERCOURSE bestelt, krijg je het boek JIJ toegestuurd.


Wat kost het?

Voor het boek JIJ (t.w.v. €24,95) & de prachtig vormgegeven SUMMERCOURSE pdf met 31 opdrachten en verdieping betaal je€69,- excl btw. 
  
Aan het einde van je SUMMERCOURSE zal je merken dat je:

  • veel meer invloed hebt op hoe je je voelt
  • een moodswing of emotie makkelijker kan omkeren en er beter mee om kan gaan
  • je bent veel positiever
  • je weet hoe jij je effectiviteit kan vergroten
  • je bereikt veel meer in minder tijd
  • je hebt meer plezier in je werk en in je leven en je kan beter omgaan met je eigen effectiviteit en gedrag

Ben jij klaar voor een zomer vol inzichten? Bestel hieronder je SUMMERCOURSE. 

Heb je nog vragen? Mail naar cisca@jijonderneemthet.nl. 

SUMMERCOURSE

Je ontvangt het hardcover boek JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger via de post & de SUMMERCOURSE  pdf met een maand vol inspiratie, tools en inzichten krijg je toegezonden via de mail.

SUMMERCOURSE

€ 69,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Wil je niet de SUMMERCOURSE volgen maar wel het boek lezen en daarmee aan de slag? Bestel hieronder dan jouw exemplaar van JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger.


Boek JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter & gelukkiger

Heb jij regelmatig het idee dat het eigenlijk helemaal anders moet? Bekruipt je vaak het gevoel dat je drastische maatregelen moet nemen? Dat het roer radicaal om moet? STOP! Dit boek laat zien hoe je in een paar minuten per dag gelukkiger, efficiënter en succesvoller wordt. 

Boek JIJ

€ 23,54

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen