Persoonlijke coaching

Ben jij op de plek waar je wilt zijn? Of ben je ergens anders terecht gekomen?  Ben je halverwege op iets gestuit waardoor je niet verder kon of durfde? Heb jij misschien niet zo'n goed zicht op waar je precies naartoe wilt? De persoon die je wilt zijn?

De meeste mensen zijn niet waar ze willen zijn omdat: 
- Ze niet precies weten waar ze naartoe willen
- Ze niet weten waar te beginnen, ze zijn overweldigd.
- Ze durven het niet aan, omdat ze denken dat het te groot is, ze te veel willen, de drempels te hoog zijn.
- Ze bang zijn voor wat ze onderweg tegen kunnen komen of tegen gekomen zijn.
 
En dus nemen ze genoegen met minder. Durven ze  hun potentie niet waar te maken. Hun verlangens niet aan te kijken.

Maar het blijft meestal toch knagen. En dat zorgt voor frustratie, leegte, irritatie. Of het "is dit alles " gevoel.
Nee!  Dit is niet alles. Er is nog veel meer. En het is nooit te laat om daar achteraan te gaan. Te onderzoeken wat het is dat je echt wilt. Waar je naartoe zou gaan als je geen beren op je weg zou zien. Als je het risico zou durven nemen. Of dat nu in je werk is, privé of op meerdere vlakken van je leven.

Laten we op zoek gaan en samen kijken of die problemen en beren er wel echt zijn of dat die beer in werkelijkheid een brutaal katje is. 
  
 Een sessie met mij is bijzonder geschikt als je:
- niet de stappen hebt gemaakt in je loopbaan die je eigenlijk zou willen
- het idee hebt dat er veel meer in jou zit dan er uitkomt
- hebt gemerkt dat je steeds terugvalt in onzekerheid of twijfel
- niet goed weet wat het precies is dat je wilt

- je overweldigd voelt

Boek  nu een kennismakingssessie voor €90,- excl btw en je krijgt als bonus het boek JIJ thuisgestuurd. 

Je kan ook kiezen voor een reguliere sessie van €135,- excl btw. Tijdens een persoonlijke sessie van anderhalf uur bekijken we waar je bent gestrand en waar je naartoe wilt. Ik laat je zien hoe je steeds terug kan keren naar je "high state of mind" en hoe je de stappen kan zetten om te komen naar jouw plek waar je helemaal tot je recht komt en je je goed voelt.
 
Besluit je na de sessie dat je lekker op weg bent en wil je meer, dan kan je door met de drie maanden training. Je krijgt de sessie dan in mindering gebracht. Meer weten of meteen een afspraak maken? Bel me op 06-81197637 of mail naar info@jijontwikkelthet.nl


Kennismaking

Wil je aan de slag met jouw uitdaging en/of vraagstuk en ben je gestuit op mijn site en mijn persoon, dan kan ik me voorstellen dat je wilt weten of wij een goede combinatie zijn. Je kan me altijd bellen om je vragen te stellen en een beeld te krijgen van me en zo te besluiten of ik de persoon ben om jou verder te helpen. Liever nog stel ik voor dat je een kennismakingssessie bij me boekt zodat je meteen al aan de slag gaat met jouw vraagstuk. Hierboven zie je de aanbieding die nu geldt voor de kennismakingssessie.

Mijn ervaring is dat je dan meteen de eerste stappen zet op weg naar waar jij heel graag naartoe wilt. Dat kan  in een training of meerdere sessies met mij maar kan ook heel goed op een andere manier zijn. Omdat je misschien te weten komt dat je die opleiding wilt doen, een andere baan gaat zoeken of je leven op een andere manier in wilt delen. Alles mag en alles is goed, zolang jij maar in beweging komt.

Wil je kennismaken en daarbij meteen op ontdekking. Bel of mail me dan voor een afspraak op 06-81197637.