Persoonlijke coaching

Ben jij op de plek waar je wilt zijn? Of ben je ergens anders terecht gekomen?  Ben je halverwege op iets gestuit waardoor je niet verder kon of durfde? Heb jij misschien niet zo'n goed zicht op waar je precies naartoe wilt? De persoon die je wilt zijn?

De meeste mensen zijn niet waar ze willen zijn omdat: 
- Ze niet precies weten waar ze naartoe willen
- Ze niet weten waar te beginnen, ze zijn overweldigd.
- Ze durven het niet aan, omdat ze denken dat het te groot is, ze te veel willen, de drempels te hoog zijn.
- Ze bang zijn voor wat ze onderweg tegen kunnen komen of tegen gekomen zijn.
 
En dus nemen ze genoegen met minder. Durven ze  hun potentie niet waar te maken. Hun verlangens niet aan te kijken.

Maar het blijft meestal toch knagen. En dat zorgt voor frustratie, leegte, irritatie. Of het "is dit alles " gevoel.
Nee!  Dit is niet alles. Er is nog veel meer. En het is nooit te laat om daar achteraan te gaan. Te onderzoeken wat het is dat je echt wilt. Waar je naartoe zou gaan als je geen beren op je weg zou zien. Als je het risico zou durven nemen. Of dat nu in je werk is, privé of op meerdere vlakken van je leven.

Laten we op zoek gaan en samen kijken of die problemen en beren er wel echt zijn of dat die beer in werkelijkheid een brutaal katje is. 
  
 Een sessie met mij is bijzonder geschikt als je:
- niet de stappen hebt gemaakt in je loopbaan en/of leven die je eigenlijk zou willen
- het idee hebt dat er veel meer in jou zit dan er uitkomt
- hebt gemerkt dat je steeds terugvalt in onzekerheid of twijfel
- niet goed weet wat het precies is dat je wilt

- je overweldigd voelt

Boek nu een persoonlijke sessie van €135,- excl btw en ontvang daarbij mijn boek JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger. 

Tijdens een persoonlijke sessie van anderhalf uur bekijken we waar je bent gestrand en waar je naartoe wilt. Ik geef je concrete handvatten en stel de vragen waar je verder mee komt. Vaak is een persoonlijke sessie voldoende en heb je behoefte aan meer dan zijn er diverse mogelijkheden om jouw uitdagingen en vraagstukken aan te pakken in een training of coaching. Mijn doel is altijd om jou op de plek te krijgen waar je helemaal tot je recht komt en je je goed voelt. 

In een training of coaching maken we gebruiken van één of meerdere testen om te kijken wat je kwaliteiten en uitdagingen zijn. Deze testen kan je ook maken in combinatie met een persoonlijke sessie. Hierbij kunnen we kiezen uit:

  • competentietest
  • persoonlijkheidstest
  • kerntyperingtest
  • werkstijltest
  • groepsrollentest
  • 360 gr competentietest
  • managementtest
  • werkwaardentest


Meer weten, even kennismaken via de telefoon of meteen een afspraak maken? Bel me op 06-81197637 of mail naar info@jijontwikkelthet.nl

 

Kennismaking

Wil je aan de slag met jouw uitdaging en/of vraagstuk en ben je gestuit op mijn site en mijn persoon, dan kan ik me voorstellen dat je wilt weten of wij een goede combinatie zijn. Je kan me altijd bellen om je vragen te stellen en een beeld te krijgen van me en zo te besluiten of ik de persoon ben om jou verder te helpen. We kunnen ook afspreken om via What's app videobellen, Skype of een andere medium elkaar te zien zodat jij nog beter in kan schatten of we een klik hebben. 


Wil je kennismaken mail me op info@jijontwikkelthet.nl of bel me op 06-81197637.