JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger!

Heb jij soms het idee dat het radicaal anders moet? Dat het tijd is om het helemaal anders te gaan doen?

Wacht!

Het hoeft niet helemaal anders. De kans dat je het niet vol houdt en dat je terugvalt in je oude gedrag is dan groot. Het is beter om kleine veranderingen in je leven toe te passen. 

Je maakt de drempel onnodig hoog als jij denkt dat je het vanaf nu helemaal anders moet gaan doen. In dit boek laat ik je zien hoe je met kleine veranderingen, grote resultaten behaalt. Het gaat erom dat je nieuwe gewoontes en nieuw gedrag creëert en tools toe leert passen. Zodat je je eigen succesrecept in handen hebt. 


Ontdek jouw succesrecept met dit prachtig vorm gegeven boek. In 240 pagina's ga je op onderzoek, lees je het verhaal van Cisca en duik je in het succes van mensen die elk al een stukje van het recept  voluit leven en anderen daarmee inspireren.

 

JIJ is te koop bij de boekhandel, via bol.com en via www.eenpaarminutenperdag.nl voor €24,95. Of bestel JIJ hieronder

Boek JIJ in een paar minuten per dag succesvoller, efficiënter en gelukkiger

€ 23,54

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

" Ik associeerde het vooral met iets wat je eigenlijk alleen in je jeugd doet. Ik ben er pas weer mee begonnen toen mijn kinderen klein waren en ik van de één op de andere dag behoefte had aan een document waarin ik mijn kinderen vertelde hoe veel ik van ze hield. Want stel dat ik kwam te overlijden terwijl ze nog zo klein waren en ze mij later niet meer zouden herinneren (Had ik je al verteld wat het moederschap met mij deed? Nou, dit dus)"

Fragment uit hoofdstuk 1. Schrijven