Jaarprogramma Jij Ontwikkelt Het 

Weten wat je wilt, acties die resultaat opleveren en leven volgens jouw hoogste standaard!

Ben jij een ideeënmachine? Zit je boordevol prachtige plannen en ambities? Maar merk je dat je niet gedaan krijgt wat je zo graag zou willen? Ontbreken de resultaten? Weet je niet hoe je verder moet of welke volgende stap je kan zetten om richting te geven aan je dromen en verlangens? Lees dan vooral verder.

In het boek van Tony Crabbe (Nooit meer te druk) las ik dat IBM inschat dat de hoeveelheid kennis binnen enkele jaren elke 11 uur zal verdubbelen.

Wat?

Ja, de hoeveelheid kennis die je kan vergaren is enorm en dat wordt dus alleen maar meer. Maar als de ideeënmachines die we zijn, de informatiejunks die diep in ons schuilt hebben we een uitdaging om dit te gebruiken als kracht in plaats van als valkuil.

Dat geldt niet alleen voor kennis maar ook voor de digitale revolutie. We kunnen 24/7 online zijn, constant aan staan en overal ons ding doen.

Maar hoe effectief is dat? Hoe blij worden we daarvan? Dat gaan we in het jaarprogramma onderzoeken. Je hebt een duidelijk beeld en een duidelijke visie nodig van waar je naartoe wilt en wat je wilt bereiken om de acties te doen die het verschil gaan maken.

En in deze tijd waarin alles mogelijk is moet je vooral ook weten wat je kan laten liggen en zelfs moet skippen. 

Dat varieert van een dikke doei voor situaties en mensen die je totaal niet dienen tot gadgets en social media bannen die je kostbare tijd in beslag nemen en je weg houden van wat jij echt wilt.  

De ultieme JIJ
Met alle kennis, kunde en mogelijkheden die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben is het mogelijk om het onwijs naar ons zin te hebben, onze kekste ideeën realiteit te laten worden en ambities uit te laten komen. Oftewel de ultieme JIJ ligt binnen handbereik. Maar dan moet je wel even alle afleiding, bullshit en ongein uit je leven bannen. Laat dat nou precies zijn wat we in dit jaarprogramma gaan doen.

Iedere maand staat een onderwerp of thema centraal waar je op de 1e van de maand een pdf met informatie over ontvangt. Hierin staan ook de eerste vragen en doe- opdrachten die je inzicht geven over hoe jij in dit thema staat.

Elke week ontvang je een stukje verdieping via de mail of via de online omgeving hier op de site zodat je een maand lang gefocust blijft op dit onderwerp en er stappen in zet en maakt.

In het jaarprogramma zet jij jezelf centraal, leer je hoe jij zo effectief mogelijk werkt en ontdek je ook wat je echt wilt en wat je tegenhoud. Je verbreed je kennis zonder alle boeken te hoeven lezen (dat is mijn ding ;) en je zet jezelf tot de acties aan die het verschil gaan maken.

In het jaarprogramma staat centraal dat jij ervaart:
* Ik ben het allemaal waard en met minder neem ik geen genoegen meer
* Ik leef de ultieme versie van mezelf
* Ik blijf stappen nemen en ik blijf groeien

Daarom krijg je ook elke maand een pakketje of enveloppe thuis gestuurd met speciale inhoud die je ondersteunt in het thema van de maand. Een cadeautje, reminder, tool. Het blijft altijd tot het laatst een verrassing maar reken maar dat je er blij van wordt.

Aan jezelf werken, je doelen bereiken, ambities waarmaken, het is hard werken. Of toch niet? In dit jaarprogramma gaan we op een leuke en diepgaande wijze aan de slag om alles eruit te halen wat er in jou zit. We halen het beste naar boven en de rest mag weg.

Dus ben jij er klaar voor om jezelf centraal te zetten?

Ben je je bewust van alle mogelijkheden die deze nieuwe tijd je biedt, maar ben je er nog niet achter op welke manier dat jou veel op kan leveren? Dan is dit programma jouw kans om persoonlijk te groeien, nieuwe kennis op te doen en zoveel effectiever te worden.

Dit programma is zeker voor jou als je:

 • Overloopt van de ideeën. Je hebt het ene idee nog niet uitgewerkt of het volgende idee popt alweer op.
 • Je mailbox vol zit met nieuwsbrieven van allerlei experts, met challenges en informatie waar je eigenlijk wel wat mee wilt, maar niet aan toe komt.
 • Stapels ongelezen boeken hebt die je regelmatig schuldbewust lijken aan te kijken.
 • Of als je die boeken wel gelezen hebt maar het je niet lukt om de kennis eruit toe te passen.
 • Perfectionistisch bent aangelegd waardoor je veel tijd kwijt bent met perfectie na te streven
 • Zulke gave ambities en dromen hebt maar de uitwerking ervan in de praktijk lastig blijkt.
 • Met zelfkennis, zelfcompassie en ambitie aan jezelf en je dromen wilt werken en ze daadwerkelijk binnen handbereik wilt brengen om ze  waar te maken.
 • Effectiever en doelmatiger wilt worden en met de nieuwste inzichten en bewezen technieken wilt stoeien totdat je ze eigen hebt gemaakt.

Cisca zal je tijdens het hele jaarprogramma begeleiden met inspirerende filmpjes, quotes en natuurlijke alle inhoud samenstellen.

"Ik weet waar ik het over heb. Ik heb jaren gezocht naar de manier waarop ik het prettigste en het beste werk, hoe ik ruimte kon geven aan mijn dromen en verlangens. Hoe ik mezelf het minst in de weg zit;) En nog steeds leer ik bij. Niet alleen mijn wereld verandert, ook ik. Daarom is het ook nodig om steeds weer bij te stellen en fine te tunen. De kennis die ik heb opgebouwd maar ook nieuwe kennis die ik op doe door de opleidingen en trainingen die ik volg deel ik heel graag in dit programma wat niet alleen heel waardevol is qua inhoud maar wat je ook met humor naar jezelf laat kijken. Relativeren is goed. Je doet het helemaal zo gek nog niet, al vind je dat soms lastig te geloven in een moeilijke periode. Dit programma is super waardevol voor iedereen die ambities en dromen heeft. Het geeft je helderheid over wat er in de weg staat en wat je nodig hebt om te komen waar je wilt zijn "
Photo by Sandra Busch for Lady Leaders

In real life
 
Het jaarprogramma volg je zelfstandig, zodat je niet wordt afgeleid of gaat kijken naar anderen. Wel is er elke maand de mogelijkheid om met me rond de tafel te zitten in een IRL meeting waarin je je vragen kan stellen. Als deelnemer aan het jaarprogramma betaal je hiervoor slechts €15,- excl btw.   De data komen in het jaarprogramma te staan.

Heb je nog vragen of wil je iets anders weten, bel me gerust voor meer informatie. Tel 06-81197637.  Kan je niet wachten om te beginnen? Meld je hieronder dan direct aan voor het jaarprogramma, we starten op 1 september 2017.

Jaarprogramma Jij Ontwikkelt Het

Jaarprogramma JOH
- Maandelijkse PDF
- Wekelijkse opdrachten via mail / filmpjes
- Toegang tot de online omgeving
- Elke maand een verrassing die je thuis krijgt opgestuurd
- Je kan hieronder ook kiezen voor een maandelijkse factuur van €57,- per maand excl btw. Nu tot 1 september €120,- korting op het jaarprogramma als je kiest voor betaling ineens.

€ 684,00

€ 564,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Maandelijkse termijnen Jaarprogramma

Jaarprogramma JOH
- Maandelijkse PDF
- Wekelijkse opdrachten via mail / filmpjes
- Toegang tot de online omgeving
- Elke maand een verrassing die je thuis krijgt opgestuurd

€ 57,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen