Zakelijke coaching voor je volgende stap

Wil je grote stappen maken? Ben je toe aan het volgende level? Klaar om te springen naar grote hoogte? Wil je afrekenen met onzekerheden, klein denken en niet goed weten wat de volgende actie is? Dan is het tijd om advies en ondersteuning in te zetten.

Als communicatie adviseur, business coach en vooral als ondernemer weet ik als geen ander tegen welke uitdagingen je aanloopt. Welke vraagstukken je steeds opnieuw moet beantwoorden en hoe je soms hoge toppen ervaart maar soms ook diepe dalen tegenkomt in je ondernemersavontuur. Dat geldt zowel voor je motivatie als je financiën.

Ben je alleen aan het werk dan is het soms nog lastiger om gemotiveerd te blijven en je visie scherp en helder te houden. Als zelfstandige heb je soms echt een sparringpartner nodig. Iemand tegen wie je aan kan praten en die je om advies kan vragen.

Als jij de sprong hebt gewaagd of gaat wagen naar het zelfstandig ondernemerschap behoor je tot een kleine groep mensen die zelf hun leven willen bepalen en die over een passie beschikken. Deze groep heeft vaak het idee dat ze alles alleen moeten doen omdat ze tot nu toe weinig mensen tegen gekomen zijn die hun plannen en ideeën echt begrepen.

Val niet in de kuil van alles alleen willen doen en vraag advies en ondersteuning. Er zijn wel degelijk mensen die net als jij in het leven staan, die hun dromen achterna durven te gaan en die al een stuk verder zijn op dit pad. Weet ook dat jij de belangrijkste bron van inkomsten bent in je bedrijf. Want zonder jou is er waarschijnlijk geen bedrijf. Door in jezelf te investeren en te zorgen dat jij steeds blijft groeien, zal ook je bedrijf blijven groeien.

 

Ben je bereid te investeren in jezelf en daarmee in je bedrijf? Laten we dan kennismaken onder het genot van een warme bak thee om te zien of we een klik hebben en ik de persoon ben die jou verder kan helpen.

Heb je een urgente kwestie of wil je meteen aan de slag. Dat kan natuurlijk ook. Tijdens een sessie van 1,5 uur krijg je vaak genoeg input om mee aan de slag te gaan. Een zakelijke sessie van 1,5u vraagt een investering van €135,- excl btw.

Tijdens een bedrijfssessie duiken we in jouw bedrijf en jouw ondernemerschap om duidelijk te krijgen waar de schoen wringt of wat er nodig is om je weer de juiste kant op te krijgen. Dat kan heel specifiek zijn zoals je website, logo of positionering maar het kan ook zijn dat iets in jou ervoor zorgt dat je je nog klein houdt.
Een bedrijfssessie duurt zo'n 3u tot 3,5u en afhankelijk van je vraagstuk delen we die op in twee sessies. We spreken bijvoorbeeld af dat jij aan de slag gaat met wat we hebben besproken en na een paar weken hebben we nog een korte sessie om je vragen daarover te stellen of de vooruitgang te bespreken.
Kosten: €295,- excl btw

Wat het ook is, we gaan ermee aan de slag.
We kunnen ook voor langere tijd samen aan de slag zodat je je bedrijf neerzet, een enorme boost gaat geven en je zelf groeit in je ondernemerschap. Dat kan ook altijd als vervolg op een persoonlijke of bedrijfsmatige sessie. Ben je specifiek op zoek naar business coaching dan kan je ook terecht op mijn andere site Jij Onderneemt Het