Werken aan jezelf is leuk

Je kent het vast wel, je bent op zoek naar jezelf. Je wilt weten wat het is dat je echt wilt. Je wilt balans in je leven. Je wilt je goed voelen. Je bent klaar met de stress en de druk. En ja, je wilt succesvol zijn. Als moeder, vrouw, vader, zoon, werknemer, ondernemer ….

Maar ja, waar begin je en wat haal je allemaal overhoop?

Want eerlijk gezegd heb je het idee dat het waarschijnlijk helemaal anders moet, dat hoe je het nu doet niet het resultaat geeft waar je naar op zoek bent, dus zal je radicaal….. Of niet?     Misschien is het helemaal niet nodig om een week in stilte in een klooster te gaan zitten om jezelf te zoeken. Hoef je geen peperdure retraite in Bali te boeken om je a ha moment te beleven en te zien hoe het anders moet.

Nee, het kan een stuk lichter en luchtiger.

Want jij weet natuurlijk al een heleboel over jezelf. Wat wel werkt en wat niet zo goed werkt. En dat is precies het punt waar je gaat beginnen. Op een ontspannen manier. Hoe ik dat allemaal weet?

Ik adviseer en train zelfstandigen en ondernemers met hun strategie, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Uit eigen ervaring en uit de vele voorbeelden die ik in mijn werk heb gezien, weet ik dat de meeste mensen moeite hebben om succesvol te zijn doordat ze zichzelf niet goed genoeg kennen. Ze kennen hun eigen overtuigingen en effectiviteit niet. Dat is niet zo gek, want dat leren we niet op school. Later in je leven loop je ergens tegenaan en merk je dat het anders moet. En wat je dan doet is het volgende probleem je gaat weer naar school, naar ene training, workshop of cursus waar de expert jou vertelt hoe het werkt en wat je moet doen.

Maar hé, als er één handleiding voor de mens zou zijn, hadden we niet met zovelen, zulke grote problemen of zaten we niet massaal niet lekker in ons vel.

Het enige dat je echt hoeft te doen is te ontdekken hoe jij nu precies in elkaar zit. Wat je wel of niet gelooft. Wat wel of niet voor je werkt. Welke kennis voor jou nuttig is en wat je allemaal zo over de schutting kan kieperen. En daar word je me toch een partij gelukkig van!

Wil jij vandaag nog beginnen met het ontdekken van jouw persoonlijke puzzel?  Jouw effectiviteit. Bestel dan hier mijn boek JIJ en ga op de meest ontspannen en laagdrempelige manier aan de slag.  En wil je nog meer dan nodig ik je uit om een persoonlijke sessie te boeken of te kijken naar mijn drie maanden training waarin ik persoonlijk met jou aan de slag ga om het beste uit jezelf te halen en jezelf te ontdekken. Daarvoor ben je ook van harte welkom om eerst een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoon of op locatie in te plannen. Bel me dan op 06-81197637 of mail naar
info@jijonderneemthet.nl