Wie is Cisca Stasse

In mijn jonge jaren koos ik voor de opleiding sociale dienstverlening. Want met mensen werken was (en is) mijn passie. Een hele leerzame tijd volgde bij een opvang voor dak- en thuislozen, maar de doelgroep waar ik graag mee wilde werken was het niet. Een zoektocht volgde. Ik ging werken als secretaresse, praktijkondersteuner en later als fractie-assistent en personeelsmedewerker. Allemaal banen die me elk iets gebracht hebben maar het niet waren.

Ik weet nu dat ik met mensen wil werken die echt iets willen doen met en bereiken in hun leven. Die ambitieus zijn. Echt iets willen veranderen. Dromen hebben. Als jonge vrouw van net twintig begreep ik dat nog niet en daarom ging ik iets heel anders doen.  

Pas toen ik voor mezelf begon en als ondernemer mezelf jaar op jaar verbeterde, beter leerde kennen en mijn valkuilen onderzocht en overwon, vielen er veel puzzelstukjes op hun plek. Hier kon ik zoveel van mezelf in kwijt. Ik kon mijn kennis delen en werken met mensen. Nu we flink wat jaren verder zijn kan ik zeggen dat ik mijn passie gevonden heb. Ik heb de mogelijkheid om in mijn werk alles te combineren waar ik blij en enthousiast van word.

  • Ik werk met mensen die een verandering willen in hun leven. Die het beste uit zichzelf willen halen. Die gemotiveerd en enthousiast zijn. En het tegelijkertijd ook super spannend vinden. Of dat nu in hun leven is, hun droombaan of als zelfstandige.
  • Ik kan mijn kennis delen en ben altijd bezig om nieuwe kennis te vergaren. Boeken lezen over persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling, communicatie. Trainingen volgen, nieuwe tools inzetten. Ik word er allemaal zo blij van.
  • Ik kan heel veel schrijven. Met twee boeken op mijn naam en de mogelijkheid om werkboeken en artikelen te schrijven, heeft mijn jeugdpassie een plek gekregen in mijn volwassen leven.
  • Ik kan mijn verschillende interesses en vakgebieden combineren. Hoe leuk is dat? Ik voltooide een bachelor communicatie om me nog meer te verdiepen in positioneren en personal branding. Ook in HRM volgde ik een studie. Het afgelopen jaar volgde ik de opleiding lifecoach om mijn coachingskills verder te verbreden en nieuwe inzichten op te doen. Met BaZi Karakteranalyse combineer ik een Oosterse filosofie met hedendaagse wetenschap.

 

Werken met Cisca

Energie

Het wordt door anderen ook wel de "Cisca- energie" genoemd. Ik ga daar licht van blozen, maar het is waar dat ik veel energie heb en bekend sta om mijn
"doen" mentaliteit.

 

Actie

Reflectie en actie gaan bij mij hand in hand. Want je kan er zo lang over praten, denken en om heen blijven draaien als je wilt, je zal een keer ermee aan de slag moeten. Laten we dat maar zo snel mogelijk doen dan.

 

Doelen, positioneren & effectiviteit

Ik richt me altijd op het doel waar je naartoe wilt, de manier hoe je daarover kan communiceren en hoe je dat zo snel en effectief mogelijk bereikt.

Uitreiking 1e Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden
Uitreiking 1e Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden
De laatste uitreiking van de VOPD
De laatste uitreiking van de VOPD

Wil je hier meer over weten? Wil je aan de slag en wil je je aan laten steken met mijn energie? Gaan we op zoek naar hoe jij ervoor kan zorgen dat je dromen, wensen en verlangens realiteit worden? Maak dan vandaag  nog de beslissing om contact op te nemen en laten we beginnen. 

Ik spreek je snel!

Cisca aan het werk